május 25, 2024

Weboldal Készítés Hírek

Honlap készítés, Webáruház készítés

A legjobb weboldal készítési trendek 2020-ban

8 min read
webdesign trendek 2020

Az alkotás területén feltételezhető, hogy a trendek változni fognak. Dinamikus természetűek, így a másnap kezdődő, ma jól használt trend elindul. A weboldalak tervezésében és fejlesztésében számos trend jön és megy, de csak néhányan tartják sokáig a fejlesztők figyelmét. A web egy egyedülálló platform, amely a kezdetek óta fejlődött és változott. Ezek azok a webfejlesztési trendek, amelyeket érdemes figyelembe venni.

1. A webdesign figyelmet igényel

Az egyik legnagyobb tervezési irányzat ismét az egyszerűség, tehát elmondhatjuk, hogy a weboldal -tervezés az alapokhoz nyúlik vissza. A jelenlegi korszakban a fejlesztőknek számos tényezőt kell figyelembe venniük, amikor egy weboldalt interaktívnak, könnyen érthetőnek és használhatónak terveznek … Fontos a felhasználói folyamatok javítása. Van néhány dolog, amit szem előtt kell tartani.

Hamburger menük

Szakértők szerint az ilyen típusú navigációt kerülni kell az asztali modellekben a következő okok miatt: Csak a felhasználók 27% -a használ rejtett menüket. Ennek oka az, hogy a többiek időpocsékolásnak tartják.

Az oldal használhatósága 21% -kal nő a rejtett menü miatt, így a felhasználó figyelmen kívül hagyja az ilyen típusú webhelyeket. A feladatok elvégzéséhez szükséges átlagos idő 15% -kal csökken mobileszközökön és 39% -kal asztali számítógépeken.

Görgessen a parallaxishoz

A verseny növekedésével nagyon fontos, hogy a webhelytulajdonosok biztosítsák, hogy webhelyeik gyorsan és egyszerűen elérhetők legyenek a felhasználók számára. A Parallax Scroll olyan erőforrás, amelyet a fejlesztők eltávolítanak a webhelyekről. Meghosszabbítja a webhelyek betöltési idejét, és csökkenti az organikus keresőmotorok elérésének első helyét

Kisebb linkek a navigációs menüben

Az elmúlt években a legtöbb weboldalnak legalább 7 navigációs lehetősége volt. A közelmúltban a számot 3 -ra vagy 4 -re csökkentették, és ennek oka az, hogy a nagyobb funkcionalitás miatt vonzza az ügyfeleket. A felhasználók hajlamosak kerülni a több hirdetést és termékjavaslatot tartalmazó webhelyeket. A fejlesztők tehát a weboldal végén található navigációs lehetőségek és linkek csökkentésére összpontosítanak annak biztosítása érdekében, hogy használatuk ne vesszen el.

Hálózati tesztek

Most a feltételezések meghaladták a teszteket. Számos tanulmány kimutatta, hogy a legtapasztaltabb személy szava nem mindig a legjobb megoldás. Tehát a webhelyfejlesztőknek tesztelniük kell a webhelyeket, mielőtt hozzáférhetővé tennék azokat a felhasználók számára.

Ezért most számos szoftvertesztet, eszközt és technikát talál az interneten. Még a Google is teszteli a webhelyeket a betöltésük előtt.

Ismétlések

A múltban a fejlesztők letöltöttek egy webhelyet, és sokáig nem játszották újra. Most azonban, hogy a weboldalak trendjei, szabályai és előírásai gyakran változnak, nagyon fontos, hogy rendszeresen javítsuk azokat.

Ne feledje, hogy egy elavult webhely, amely vonzza a hackereket, és sebezhető a vírusos támadásokkal szemben. Ezért annak biztosítása érdekében, hogy a felhasználók hozzáférjenek egy biztonságos webhelyhez, fontos, hogy fenntartsa a kódokat és szigorú biztonságot.

Teljesítmény

A weboldal fejlesztése során a fejlesztők legfontosabb prioritásai a következők legyenek: A konverzióoptimalizálás használhatóságának láthatósága

Nemrég fedezték fel, hogy a mobil alkalmazások nem lesznek olyan nagyok, mint várták. A legtöbb embernek több alkalmazása van a telefonján, de csak néhányat használnak. Tehát a legjobb megoldás a fejlesztőknek, ha nem vesztegetjük az időt és a pénzt olyan alkalmazások fejlesztésével, amelyeket a felhasználók nem használnak.

2. Növelje a megtérülést az e-kereskedelemmel

A közelmúltban a felhasználók igényei különösen az e-kereskedelmi webhelyek iránt nőnek. Mindenki olyan webhelyet szeretne, amely lehetővé teszi számára, hogy bárhonnan és bármikor vásároljon terméket. Amellett, hogy korlátozott ideig házhoz szállítják. Ezt szinte lehetetlen elérni.

Nagy adat

A legtöbb üzlettulajdonos megszállottja, hogy ügyfelei információit használja a bevétel növelésére. A közösségi média marketing, az e -mail marketing és az online minősítés lehetőséget kínál arra, hogy több ügyfelet vonzzon.

A márkaélmény következetessége

Fontos, hogy a felhasználók a legjobb márkaélménnyel rendelkezzenek. A fejlesztőknek különféle platformokon, csatornákon és eszközökön kell tudniuk hozzáférést biztosítani a webhelyhez. Nehéz feladatgá válhat, de ha a fejlesztők engedélyezik, akkor azt tapasztalja, hogy webhelye új hozzáférési szinteket ér el.

Személyes tapasztalat

A webhely és a menü személyre szabása nagyon fontos a felhasználói élmény javítása érdekében. Ennek az az oka, hogy lehetővé teszi a célfelhasználók tevékenységének nyomon követését, és új funkciókat és specifikációkat adhat hozzá webhelyéhez, amelyek gyakrabban vonzzák a felhasználókat. A testreszabás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az oldalt kifejezetten számukra fejlesztették ki.

online áruház

A legtöbb csevegőalkalmazás a közösségi média platformokra költözik. Ennek oka az, hogy könnyen kezelhetők és kapcsolatba léphetnek azokkal az emberekkel, akiket szeretünk. Mindezek mellett a cég típusától is függ.

Számos tanulmány kimutatta, hogy a kereskedelmi tárgyalások hamarosan jobb helyet foglalnak el az iparágban, és ezek a legjobb források az online rangsor javításához. A legtöbb e-kereskedelmi platform kommunikációs stratégiára összpontosít az ügyfelek vonzása érdekében .

Az egyik legviccesebb koncepció, amelyet hamarosan látni lehet, az, hogy eszközeink hozzák meg a döntést. Mindannyian tudjuk, hogy idővel eszközeink okosabbá válnak, így kétségtelen, hogy végül kevés tudással végzik a munkát.

3. CSS: új hullám

Az e-kereskedelmi eredmények és a webhelyek termelékenységének javítása érdekében fontos, hogy a fejlesztők először a mobiltechnológiára figyeljenek. A CSS fő tendenciái egy ideje:

CSS Flexbox

Ez az egyik legmegbízhatóbb tervezési mód, amelyet először a CSS3 részeként fejlesztettek ki. Ez lehetővé teszi a tervezők számára, hogy szükségleteiknek megfelelően manipulálják a webes tartalmakat. Ezenkívül lehetővé teszi a webhely tökéletes alkalmazkodását a weboldalhoz. A Flexbox néhány legmeglepőbb tulajdonsága:

  • A túlcsordulás elkerülése érdekében az elemek automatikusan a képernyőhöz igazodnak.
  • A CSS Flexbox optimalizálható az egydimenziós tervezéshez
  • Tökéletes kis webhelytartalomhoz.

CSS változók

Kezdetben, amikor bevezették a CSS változókat, nem voltak nagyon fontosak. A közelmúltban sikerült felhívniuk a fejlesztők figyelmét a következő jellemzőkre:

  • Számos testreszabási lehetőség létezik, amelyek lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy színeket adjanak hozzá, és szükség szerint átméretezzék a webhelyet
  • A nagyobb projektek karbantartása egyszerűbb, mivel a CSS kód rövid és minimális
  • Felhasználóbarát mobil felület létrehozásához a fejlesztők módosíthatják a változókat a JavaScriptre való feltöltéssel

CSS rács

A CSS rács a legújabb kialakítás, amely megszüntette a webhely méretére és szerkezetére vonatkozó minden korlátozást. Lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy dinamikus tervezést tervezzenek, és annyi lehetőséget adjanak hozzá, amennyit csak akarnak. Bár a végrehajtás minden böngészőben lassú, az eredmények a következők:

  • Kétdimenziós modellek optimalizálása
  • A CSS rács tökéletes nagy weboldalakhoz
  • Csökkentse a webhely ismétlődő elemeinek számát

Fejlesztési kulcsok 2019 -re

SSL tanúsítványok

A Google bünteti azokat a webhelyeket, amelyekre nincs telepítve biztonságos hipertext -átviteli protokoll (https). Mivel használata kötelező, biztonságot nyújt a web számára, és javítja a keresőoptimalizálást, azt gondolhatjuk, hogy egyre több web kerül bevezetésre.

Kísértet gombok

Ezek átlátszatlan gombok, amelyeknek nincs háttérszíne vagy átlátszóak. Jelenleg egyre több ilyen gombot használnak az online marketing funkciókban. Ez azért van, mert az átlátszóság kombinálható háttérképekkel, és színesebb gombokat hozhat létre. Ez lehetővé teszi, hogy CTA -ként kiemelje a vállalat fontos hálózati tevékenységeit.

Egyoldalas sablonok

Mivel a betöltési idők fontosak a SEO szinten, ezek egyre fontosabbak. Egyszerű és egyszerű felépítéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a böngészők számára, hogy gyorsan letölthessék a hálózatot a mobileszközökre. Ezenkívül gyorsan testreszabhatók, és általában magas konverziós arányokkal rendelkeznek. Az egyetlen hátránya, hogy a hagyományos SEO technikákat nehéz alkalmazni rájuk.

Mikroanimációk

A 2019-re egyre nagyobb lendületet kapó trend a mikroanimációk. Ezek kis animációk, amelyek segítenek a felhasználónak megérteni a webhelyet, és az egér kattintásával vagy mozgatásával aktiválhatók. Ezekkel az elemekkel a felhasználói élmény és az oldallal való elégedettség sokkal nagyobb.

Segítségre van szüksége webhelye tervezésében vagy fejlesztésében? Vegye fel a kapcsolatot

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.