december 1, 2023

Weboldal Készítés Hírek

Honlap készítés, Webáruház készítés

4Gen edzett üveg tok

3 min read
vízálló telefontokok

A 4Gen márka mindig arra törekszik, hogy termékei tervezésének, gyártásának folyamán a környezettudatos szemlélet kerüljön előtérbe. A bolygó védelmére tett erőfeszítések során a fenntartható technológiai anyag felhasználása mellett újabb lépést tettünk karbon lábnyomunk csökkentése felé egy olyan telefontok használatával, amely környezetbarátabb anyagokat használ. Mire gondolunk? Az üveg egy olyan alapanyag, amely  homokból és egyéb természetes alapanyagból készül.

Számodra is fontos a környezetvédelem

A 4Gen ezért olyan mobiltelefon tokokat hozott létre, amelyek ötvözik a varázslatot, az innovációt és a fenntarthatóságot. A varázslat akkor kezdődik amikor vásárlónk megrendeli egyedi grafikával üveg tokjait. A 4Gen minden esetben olyan képminőségben készíti el az üveg tok hátulján a grafikát, amely megmutatja a márka erejét, relevanciáját és mélységét. Az üveg egy olyan alapanyag, amely semmilyen formában nem károsítja környezetünket, könnyen lebomlik, sőt újrahasznosítható. Tudtad, hogy az üveg készítésekor eleve adnak az üveg masszához kb. 15-20%-ban üvegcserepet. Amennyiben az edzett üvegből készült mobiltelefon tok mellett döntesz, grafikád, amely a telefonod hátlapját díszíti, sokáig fogja bearanyozni napjaid, hiszen az üveg egy nagyon tartós anyag, amelyre felvitt dekoráció nem kopik, nem fakul.

Ha ez még mindig nem lenne elég érv ahhoz, hogy műanyag telefontokodat lecseréld egy igazán trendi üveg tokra, akkor csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a Te telefontokod bírja a vizet? Ugye, hogy nem!

Ezért kell 4Gen üveg tokot beszerezned, hogy telefonod semmiképpen sem szenvedjen kisebb vízkárt. Azt is gondolom tudod, hogy mikor megveszed iPhone telefonod és biztosítást kötsz rá, egyetlen dolog amire nem érvényes a biztosításod, az a vízkár.

Legyen neked is fröccsenő víz ellen védő 4Gen üveg tokod

A telefonod kijelzőjét védő üvegfólia nem elég ahhoz, hogy megvédje telefonod a víz által okozott károktól, ezért van szükséged jó minőségű edzett üveg tokra.

Az olyan márkák, mint az Apple, a Samsung vagy a Xiaomi elindították a vízálló telefonok trendjét, amelyek mindegyike „IP (Ingress Protection)” minősítéssel rendelkezik. Az IP-besorolás (más néven IP-kód) egy nemzetközi szabvány a telefon por és vízvédelmi szintjének mérésére. Az IP besorolásnál az első szám mindig a por elleni védelemre, míg a második a vízállóságra vonatkozik. Például az IP54-es besorolás 5-ös porvédelmi besorolást és 4-es vízállóságot jelent.

Vízállóság IP-szintek szerint

5 = Védve van a vízsugártól, például a mosogató csapja alá tartva

6 = Védett az erősebb vízsugártól és portól

7 = Túléli a telefonod, ha 1 méter mélységig vízbe merül (általában 30 percig)

8 = A telefont 1 méternél nagyobb mélységben tesztelték, és sértetlenül megúszta a kalandot.

Most, ha azt gondolod, hogy telefonod vízálló és ezért például a Balaton hűsítő habjában alámerülve fogsz tuti képeket készíteni, akkor lehet, hogy kellemetlen meglepetés fog érni. A fröccsenő víz elleni védelem érdekében érdemes üveg tokot használnod, és akkor egy izgalmasabb buli után sem kell félned, hogy az asztalra borult ital eláztatta kedvenc telefonod. A 4Gen telefontokkal nem csak trendi leszel, hanem biztonságban is fogod tudni kedvencedet.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.