ABS kocka webáruházból

A Suzuki autó tulajdonosok egy része már megtapasztalta a Suzuki ABS kocka típushibát, hiszen a meghibásodott alkatrész miatt egy ideig használhatatlanná vált az autójuk. De miért hibásodik meg ez a fontos elektronikus alkatrész?

Az ABS kocka hiba oka leggyakrabban sajnos a hanyagságra vezethető vissza, bár tényleg típushibás a nyomásérzékelő modul. Az alkatrész szerepe az ABS működésénél lényeges, így balesetveszélyt hordoz magában, ha a hibajelenségekkel, mint befogó fékek, az alsó holtponton fékező, beeső pedál, olajfolyás nem törődünk. Pedig itt már igazán észbe kaphatnánk, ha a fékfolyadék kétévenkénti cseréjét elmulasztottuk. A probléma gyors megoldására nyújt kiváló lehetőséget a Rewo Pro Kft. webáruháza, ahol az ABS kocka pár kattintással megrendelhető.

Miért jó, ha webáruházból rendelsz ABS kockát?

Amikor az autóban meghibásodik az ABS kocka, akkor megoldást kell találnunk a problémára. Három kínálkozó lehetőség közül választhatunk:

  • Megrendeljük az új alkatrészt a gyártótól.
  • Bontóban keresünk még használható darabot.
  • Javított cseredarabot rendelünk.

Nézzük csak, melyik választással hogyan járunk. Az új alkatrész nyilván nagyon pöpec, de igen borsos az ára. Gyakran nem éri meg egy régebbi Suzuki típusra ennyi pénzt elkölteni, főleg, ha még a szerelő díját is hozzáadjuk, aki kicseréli. A bontóból vásárolt ABS kocka nyilván egész gazdaságos megoldás, de ki tudja meddig tart, míg előjön rajta a már korábban is tapasztalt típushiba. Az esély elég nagy, lássuk csak be. Van egy köztes megoldás, ami ár-érték arányban egészen barátságos megoldás. Gépészmérnökök felügyeletében javított ABS kocka cseredarabot rendelünk a Rewo Pro webáruházából. GLS futár viszi házhoz az ország egész területén mindössze ötezer forintos szállítási költséggel az ötvenezer forint alatti (típustól függ az ára) cseredarabot, a régit pedig elhozza. Még garanciát is kapunk a javított alkatrészre, így egy évig garantált lesz az ingyenes javítás, ha esetleg probléma lenne vele.

Mit tegyünk, ha megérkezik a cseredarab? Saját szerelőnk könnyű szerrel elvégzi az alkatrész cserét és már használhatjuk is autónkat. Persze sokan félnek a rendeléstől, mert úgy gondolják, hogy sokat kell a csomagszállítóra várni, pedig ez ebben az esetben nem igaz. A futárszolgálat a rendeléstől számított 1-2 nap alatt készletről kerül kiszállításra, így gyorsan és kényelmesen megoldódik a probléma.