június 12, 2024

Weboldal Készítés Hírek

Honlap készítés, Webáruház készítés

Az 5 legjobb módja az ágynemű tárolásának

3 min read
ágynemű tárolása

Az  ágyneműhuzat tárolása és rendszerezése eléggé helyigényes. Az ágyneműtartókban való tárolásától az igényes, formás kosarakba helyezésétől kezdve a védőhuzatokba való csomagolásuktól a helytakarékos megoldások végtelenek a paplanhuzatok, párnahuzatok és egyebek tárolásánál.

Használja ezt néhány megoldást az ágynemű tárolására, hogy lepedőit, takaróit és párnahuzatait rendben és gyűrődésmentesen tartsa.

Válassza az Optimális tárolási feltételek lehetőséget

Bármilyen ágyneműgarnitúra ideális tárolási módja, ha az ágyneműt szépen összehajtja, és egy polcra helyezi a szekrényben. Ez a lehető legtöbb légáramlást biztosítja, hogy a paplanhuzatok, párnahuzatok és lepedők lélegezzenek – így elkerülhető a penész. Általános szabály, hogy lehetőség szerint kerülje az ágynemű tetőtérben, fészerben és garázsban való tárolását, ezzel elkerülheti a nedvességet, az ágyneműt inkább friss, száraz környezetben tárolja.

Használjon védőtáskákat

Ha kevés a hely, a legjobb megoldás, ha a paplanhuzatokat az ágya alatt védő tárolótasakokban tartja. A pamutzacskó a legjobb választás, mivel ezek védenek a portól, de lehetővé teszik a nedvesség távozását is, ami frissen tartja az ágyneműt. Egy másik nagyszerű lehetőség a vákuumtároló zacskók, amelyek lehetővé teszik, hogy ágyneműjét egy helyen tartsa anélkül, hogy túl sok értékes helyet foglalna el.

Ágy alatti tárolás 

Egyes ágytípusok, helytakarékos megoldást kínálnak, mivel ezek egyszerűen felemelhetőek, vagy kihúzhatóak, így egy praktikus tároló rekesszel rendelkeznek a pótágyneműk, törölközők vagy díszdobozok és párnák számára. Az ágy alatti tárolóval ellátott ágyak lehetővé teszik, hogy szobája zűrzavarmentes legyen, miközben gondoskodik arról, hogy minden ágynemű egy kéznél lévő, hozzáférhető helyen legyen.

Hagyja elől ágyneműjét

Amennyiben nem rendelkezik szekrénnyel, nincsen ágy alatti tároló rekesze, ahol tárolhatná az ágynemű huzatokat, akkor alkalmazzon más módszert.  A polcok, kosarak, vállfák és egyéb tárolóbútorok minden bizonnyal megoldják ezt a problémát.

Kombinálja az ágyneműgarnitúrát

A vadonatúj ágyneműgarnitúrák általában egy csomagba vannak összehajtva. Merítsen ihletet ebből azáltal, hogy az ágyneműt összehajtja és a hozzáillő párnahuzatokba helyezi, hogy helyet takarítson meg a paplanhuzatok, párnahuzatok és egyebek tárolásánál.

A fürdőlepedők készletekben is kaphatók, így a kényelmes tárolás érdekében tartsa egy helyen a törölközőkészleteit. A törülközőket és a törlőkendőket kosarakba lehet helyezni, vagy összehajtva tárolhatjuk, így könnyen megragadható és elvihető.

Hogyan tartsam frissen az ágyneműmet?

Az egyik legjobb módja annak, hogy az ágyneműt frissen érezze és illatossá tegye, ha az ágyneműgarnitúrát a levegőn kívülre helyezi. Ha az ágyneműt levegőn szárítja, akkor élvezheti a gyönyörű ágyneműk friss érzetét. Nem kell ragyogó kék égnek lennie ahhoz, hogy ezt kipróbálhassa – minél szelesebb a nap, annál gyorsabban szárad az ágynemű. Ha azonban kint zuhog, helyezze be az ágyneműt a szárítógépbe, mielőtt lefekteti az ágyat, mert ez segít felfrissíteni, miután huzamosabb ideig az ágyneműtartóban van összehajtva.

Látogasson el a Cool Market webáruházba, és vásároljon minőségi ágyneműhuzatot.

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.