Itt a megoldás, ha egy bevételteremtő, profi honlapot szeretnél

Amikor rájön egy kezdő vállalkozó, vagy frissen alakult cég vezetője, hogy honlapra is szüksége van, akkor legtöbbször az internet keresőjét hívja segítségül. Néhány szimpatikus találatnak árajánlat kérést küld, majd kiválasztja a laikusan megítélhető legszimpatikusabb vagy legolcsóbb ajánlat tevőt. Egy biztos, hogy valódi forgalmat és bevételt csak egy profi honlap hozhat, ezért nem mindegy, hogy ki lesz végül a megbízott.

Szerencsés esetben a feladatot olyan csapat kapja, aki számára a honlapkészítés
egyedi tervezést követő, szakértő hozzáállást mutató, profi munka.

A Coderweb számára nem jelenthet kihívást, hogy az elkészült weboldal maximálisan hozzájáruljon az induló vállalkozás sikeréhez. Most neked is eláruljuk, hogy mi a titok, így a kivitelező kiválasztása előtt sokkal jobban képben leszel.

A profi honlapkészítés menete

Ahhoz, hogy valóban testreszabott weboldal készüljön, nélkülözhetetlen az igényfelmérés. Amennyiben a honlapkészítő rugalmas, akkor az ügyfél választhat a telefonos, online és a személyes egyeztetés közül. Az igényfelmérés célja: tisztázni a honlap üzemeltetés célját, igényelt funkcióit és szakértő ötletek mellett a végső igényt is szükséges körvonalazni. Ez alapján pedig egy áttekinthető, laikus által is jól értelmezhető árajánlatnak is meg kell születnie.

  • A kivitelezői munka a tervezéssel kezdődik, pont úgy, mint egy építkezésnél. Megszületik a látványterv, ami persze nem sablon. A grafikusok és a webprogramozók együtt dolgoznak a megjelenésen, ettől lesz végül egyedi az arculat.
  • A működő rendszert a programozói munka teremti meg. A webfejlesztés akkor profi, ha használják a legmodernebb és legmegbízhatóbb technológiákat, egyedi rendszert építenek fel, már a fejlesztés alatt tesztelnek, használható funkciókat építenek be és az ügyfél kérései is meghatározzák a végső finomhangolást.
  • A folyamatos tesztelést a végső tesztüzem jelenti. Fény derülhet apróbb hibákra, aminek kijavítása optimalizálja a weblap gyorsaságát és garantálja a funkciók hibátlan működését. Emellett az alapszintű technikai keresőoptimalizálás hatására a honlap újdonsült tulajdonosa is jó eséllyel indulhat a Google keresőjében.
  • A honlap átadásához a kezelését megtanító oktatás is hozzá kell tartozzon. Jöhet a tartalommal való feltöltés, marketing és természetesen a honlap rendszeres karbantartása sem maradhat el.

Legyen profi, bevételt teremtő honlapod, ne add lejjebb! Csak ennek van értelme.