június 13, 2024

Weboldal Készítés Hírek

Honlap készítés, Webáruház készítés

Konténerrendelés télen? Megoldható!

4 min read
építkezés

Ha építkezésről, felújításról vagy egyéb munkálatokról van szó, akkor a hulladékkezelés és elszállítás, valamint az építési anyagok tárolása létfontosságú a munkafolyamatok zökkenőmentes elvégzéséhez. A hűvösebb hónapok beköszöntével ez a folyamat gyakran nehézségekbe ütközhet, de a több mint 30 éves múlttal rendelkező Merkon Kft.-nek nem okozhat problémát a téli konténerrendelések teljesítése sem! Olvassa tovább cikkünket és ismerje meg a téli konténerszállítás lehetőségeit és nehézségeit!

A tél beköszöntével egyre több szempontot kell figyelembe vennünk, így van ez akkor is, ha konténert szeretnénk rendelni. A téli konténerrendelés során nemcsak a bontási hulladékok elszállításának kell figyelmet szentelnünk, hanem annak is, hogy az időjárás viszontagságaira figyelve lehetőséget biztosítsunk az építési anyagok, kellékek és eszközök tárolására is. A kontenerszallitas.hu oldalon széles kínálat áll rendelkezésünkre, így könnyedén találhatunk olyan konténert, mely megfelel az egyedi igényeinknek. Legyen szó raktározásról, építési hulladékkezelésről, vagy akár az építkezéseken való megfelelő higiéniai helyzet megoldásáról, a különböző fajtájú konténerek kiváló alternatívát kínálnak a hagyományos lehetőségekkel szemben.

Konténerrendelés a Merkon Kft.-től

A kontenerszallítas.hu-n a konténerrendelés nem is lehetne könnyebb a felhasználóbarát weboldalnak köszönhetően, valamint a megtelt konténerek zökkenőmentes cseréje sem lehetne egyszerűbb a hétfőtől szombatig működő diszpécserszolgáltatásnak hála.

A konténerek előnye, hogy a hulladékokat biztonságosan és kényelmesen lehet tárolni, anélkül, hogy a felhalmozódott bontási hulladék megnehezítené és veszélyessé tenné a munkafolyamatokat. További előny, hogy időt is megtakaríthatunk vele, mert nekünk csak bele kell dobálni a konténerekbe helyeztehető hulladékokat, a szállítást és a hulladékkezelést az elszállító cég végzi. (Fontos, hogy tilos veszélyes hulladékokat, maró vagy folyékony anyagokat tárolni bennük!) S végül, de nem utolsó sorban a konténerekkel nemcsak biztonságosan tárolhatjuk a hulladékokat és időt takaríthatunk meg, hanem a környezet védelméhez is hozzájárulhatunk a keletkező hulladékok lehetőség szerinti újrahasznosításával is. A Merkon Kft. igény esetén képes a BREEAM és LEED minősítési rendszerek szigorú szabályai alapján is kezelni a keletkező és elszállított hulladékokat.

A Merkon Kft.-nél a konténer rendelés árai egyedileg kerülnek kialakításra, így csak tájékoztató jellegű árakat tudunk feltüntetni, ezek a következőek:

  • Tiszta „sitt” hulladék (beton, tégla, cserép, inert hulladék) szállítása és hasznosítása: 500 Ft + Áfa / m3 díjtól Budapest területén belül
  • Kevert építési és bontási hulladék: 500 Ft + Áfa / m3 díjtól Budapest területén belül

Konténerszállítás nehézségei télen

A téli konténerszállítás nehézsége, hogy a havazás és a fagy megnehezítheti a konténerek elérését és kiürítését. Az építési területen lévő hó és a jeges útviszonyok korlátozhatják a konténerszállító járművek elhelyezését és hozzáférhetőségét. Fontos előre megtervezni és kiválasztani a konténerek számára alkalmas helyet, hogy a hideg időjárás ne okozzon problémát a szolgáltatás végrehajtásához.

Ne hagyja, hogy a hideg időjárás megakadályozza a téli munkálatokat! Forduljon bizalommal a Merkon Kft.-hez és a konténer rendelés leadásához keresse fel a kontenerszallitas.hu oldalt! Vegye igénybe szolgáltatásaikat az év bármely időszakában!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.