június 12, 2024

Weboldal Készítés Hírek

Honlap készítés, Webáruház készítés

Okos riasztórendszer – a modern technológia egyik legnagyszerűbb vívmánya

2 min read
okos riasztorendszer

A felelősségteljes lakástulajdonosok részéről egyre több megrendelés érkezik az okos riasztórendszer telepítésére vonatkozóan – ez pedig nem a véletlen műve. Manapság az intelligens berendezések uralják a modern otthonokat, köszönhetően a számtalan verhetetlen előnyüknek. Miért képeznének kivételt e tendencia alól a különféle biztonságtechnikai berendezések?

A kamerarendszereknél már megszoktuk – no de a riasztóknál?

A kamerarendszerek esetében már régóta újra és újra felmerülő igény van a távoli betekintés funkcióra is. A szolgáltatás keretén belül az adott ingatlan lakói bármikor élő képes betekintést nyerhetnek a megfigyelt területről vagy visszanézhetik a mobiljukon a korábban már rögzített eseményeket, tartózkodjanak bármely pontján is a világnak. Ez nagy segítség, ha például ilyen vagy olyan okból kifolyólag huzamosabb ideig tartózkodunk távol az otthonunktól. Nos, ez a nagyszerű szolgáltatás a riasztórendszerek esetében is működik, igaz, kicsit másként, mint a kameráknál.

Okos riasztórendszer – a házunk mindig éber őre

A távoli vezérelhetőség, illetve kontroll igénye a riasztók esetében is érvényes és kivitelezhető. Az okos riasztórendszerek, ahogy azt a nevük is jól sejteti, távoli irányítással (is) működhetnek a telefonunkra telepített applikáció segítségével, ha pedig a rendszert távfelügyeleti szolgáltatással egészítjük ki, joggal jelenthetjük ki: kimaxoltuk a biztonságtechnikai lehetőségeinket! Az okos riasztórendszer által érzékelt rendellenességek azonnal befutnak a központba, ahol a képzett diszpécserek kielemzik azokat, és kapott eredmények szerint azonnal cselekednek – például járőrt küldenek a helyszínre, ha azt látják szükségesnek.

Minőség mindenek felett

Ha komolyan foglalkoztat minket a telepítés gondolata, jó, ha tudjuk, hogy a projekt sikerének nem kizárólag a riasztórendszer nívója, de a telepítést végző csapat renoméja is kardinális alappillére. Ha nem szeretnénk a véletlenre bízni ezt a komoly munkát, keressük Magyarország egyik legtöbbet foglalkoztatott szakembereit, a népszerű Alarmdirect profi gárdáját!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.